About Us

Spunand despre noi spunem de fapt despre tine, clientul ce ai ales sa ne porti hainele, create din dragoste si multa pasiune. Nu esti doar un client. Faci deja parte din familia noastra, a brandului Exactitude, familie pe care ai ales sa o sprijini si sa o apreciezi.
Tu ne reprezinti, tu ne dai notele pe care le meritam apreciind calitatea si purtand creatiile noastre.

Transparenti de fel, vrem sa va impartasim cate ceva din culisele acestui brand.
Bazele acestui proiect au fost puse de catre designerul Daniela Visan in anul 2012, dar el a intrat pe piata abia in ianuarie 2014, cand am inceput a crea colectii pentru alte branduri de renume din Romania.

masa-croi
atelier

Timp de 6 ani activitatea noastra s-a desfasurat offline, urmata de lansarea primei colectii pentru online in vara anului 2020. Poate ca nu a fost cel mai bun moment, ar spune unii, tinand cont de situatia economica si sanitara la nivel de tara si mondial, dar noi sustinem ca cei ce se ridica in momente grele sunt de fapt cei puternici.

Exactitude este un brand romanesc ce uneste in echipa sa oameni priceputi si talentati, fiecare avand in istoric experiente considerabile in atelierele celor mai apreciati designeri din Romania. Acestia, printr-o permanenta implicare ajung sa creeze modele la standarde foarte inalte. Atat materialele de calitate care sunt alese cu grija cat si cusaturile de mare finete ne permit sa garantam calitatea produselor noastre. Dorim si chiar consideram ca ne putem alinia brandurilor de clasa din Romania, dar acest lucru ni se va confirma cu ajutorul aprecierilor voastre. Exactitude este brandul care te va scoate in evidenta prin calitate si rafinament. Da, este pentru tine, femeia cocheta si putin extravaganta.

X